maandag 22 februari 2010

over woonbiologie

De woonbioloog kan via een grondig onderzoek storingsfactoren in beeld brengen. Vervolgens kan aan de hand van het rapport overgegaan worden op Biosanering van de woning of de maatregelen die u wilt treffen.

Een ongestoorde nachtrust is van groot belang. Daarom begint het onderzoek meestal in de ouderslaapkamer. Er zijn twee soorten onderzoek: Elektrobiologisch en Geopathisch.

meetapparatuurElektropathogene belasting
We beginnen bij de technische verstoringen door elektrische apparaten rondom het bed - zoals de telefoon - en controleren ook of alle apparatuur wel op de juiste manier is aangesloten. In de praktijk blijkt dat u veel zaken direct en eenvoudig kunt aanpassen, bijvoorbeeld door apparaten te verplaatsen of uit te schakelen.
Alle aanbevelingen krijgt u op papier in een rapport.

energiebanenGeopathogene belasting
Hierbij worden alle belastende energiebanen(stralen) in de slaapkamer gemeten. Zoals aangegeven bestaan er vele soorten energiebanen en via kleurcodes worden de verschillende soorten in beeld gebracht. Ook wordt duidelijk op welke plaats in de slaapkamer deze straling het meeste verstoring veroorzaakt. We gebruiken hiervoor een Lecher antenne. Met dit precisie-instrument kunnen we exact meten waar zich negatieve energiebanen bevinden.
U ontvangt na afloop een overzichtelijk rapport met aanbevelingen voor Biosanering.

biopolersBiosanering
Als alles duidelijk in kaart is gebracht, krijgt u een helder advies over de gewenste Biosanering. Hiervoor worden Biopolers gebruikt. Aan de hand van de meetresultaten van de Lecher antenne plaatsen we op cruciale plaatsen Biopolers. Deze blokjes zijn 2 x 2 x 6 cm. groot en zij zetten de lading om in onschadelijke energie. Er is dus geen sprake van het afketsen – en daardoor verplaatsen – van de negatieve energiebanen: ze worden structureel onschadelijk gemaakt. Gemiddeld vinden we in een woning 11 tot 14 te saneren energiebanen. Deze energiebanen worden gesaneerd middels 4 Y biopolers vaak ondersteund door een S (breuk) een T ( C2000) en/of een U ( umts ).

Als de sanering klaar is werkt deze op de hele woning, dus niet alleen op de slaapverdieping.

Niet alleen merken mensen dat het huis na Biosanering goed aanvoelt en dat men beter slaapt. Ook kan een onafhankelijk arts, na ongeveer 2 maanden, door meting vaststellen dat de geopathische belasting van het lichaam is verdwenen. Dat kan geen ander product u bieden.


Waterspirhealing
Het drinkwater dat uw woning binnenkomt via de waterleidingmaatschappij is onderweg naar uw woning ook belast door geopathische invloeden, ook zijn bijna alle vervuilingen (die er fysiek uit gehaald zijn) energetisch nog meetbaar. De Biosanering van uw woning zal het water ook energetisch in balans brengen. U behoeft geen vitaliser aan te schaffen. Een vitaliser haalt de energetische vervuiling uit uw drinkwater en is een kostbaar gebeuren.
Denkt u dat u geopatisch belast bent?
Komen dezelfde ziekteverschijnselen steeds terug?
Geven medicijnen die u gebruikt niet het gewenste resultaat?
Denk dan eens aan straling !

Laat uw huis meten op Geopatische Straling en Elektrosmog


Biosanering vervangt NIET een bezoek aan de huisarts. Als u gezondheidsklachten heeft, moet u zeker naar uw arts gaan. Biosanering zorgt er wel voor dat u niet langer elke nacht bestookt wordt met ziekmakende straling, zodat uw lichaam alle kans krijgt om te herstellen. U kunt dit het beste vergelijken met jezelf afdrogen terwijl je nog onder de douche staat. Dat werkt niet. Het is zaak dus eerst de douche uit te zetten.

De belangrijkste winst is natuurlijk dat uw nachtrust weer een opladend effect heeft, zoals de bedoeling is van de slaap.

Praktijk voor Traceren en Saneren van Elektropathie en Geopathie
Theo Hooyer Woonbiologie
Plaggenmeierslaan 18
3781 DN Voorthuizen

T 0342 - 413848
info@hooyerwoonbiologie.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten