maandag 22 februari 2010

Theo Hooyer Woonbiologie

Ieder huis en iedere werkomgeving staat vol met elektrische apparaten, die allemaal een straling afgeven. Steeds vaker blijkt dat allerlei gezondheidsklachten zoals o.a. slecht kunnen slapen en klachten die maar niet over gaan, hierop terug te voeren zijn. Voor uw eigen persoonlijke gezondheid is een gezond huis dan ook van vitaal belang. 

Om uw woning stralingvrij te krijgen, kunt u een beroep doen op de woonbioloog.
straling huisAls u gaat slapen, zet u eigenlijk uw lichaam op stand-by. Ook uw afweersysteem gaat rusten en dat maakt u tegelijk kwestbaar voor elektrosmog. Dit is een verzamelnaam voor milieuvervuiling (binnen en buiten) door elektromagnetische straling. Deze elektromagnetische straling is enorm toegenomen. Vooral de laatste 20 jaar is de stralingsbelasting vele miljoenen malen groter geworden dan de natuurlijke achtergrond straling waarin de mens is geƫvolueerd.
Als u dus gaat slapen, kan uw immuunsysteem geen weerstand bieden tegen deze elektrosmog. Het resultaat: u voelt u ‘s morgens vaak nog vermoeider dan toen u in bed stapte.

Elektrosmog heeft twee oorzaken:
  1. Elektropathogene belasting ( ziek van electriciteit )
  2. Geopathogene belasting     ( ziek van aard- en zendmaststraling )
1. Elektropathogene belasting
Elektropathogene belasting wordt veroorzaakt door alle elektrische apparaten in uw woning, en natuurlijk met name degene die dichtbij uw bed staan.
draadlozerouterHeeft u in uw woning ook:
  • dect telefoon
  • dect babyfoon
  • draadloos internet
  • elektrische (klok) radio
  • elektrische deken
  • verlichting in en om uw bed
  • bedmotoren
  • waterbed
  • uw mobiele telefoon aan of
  • uw mobiele telefoon in de oplader op uw nachtkastje
U kunt deze straling dus al verminderen door zoveel mogelijk apparaten uit de buurt van uw bed – en dat van uw kinderen – te houden.

2. Geopathogene belasting
Geopathogene belasting bestaat uit twee delen:
  1. aardstralenaardstralen.
    Deze zijn al zo oud als de wereld
    en omvatten de gehele aarde.



  2. antennestechnische stralen, afkomstig van zendmasten die o.a. TV en mobiele telefonie mogelijk maken.
    Hier zien we na de Gsm 900, 1800 en Umts de laatste tijd een opmars van C2000 (politie en brandweer) en de Wimax.
Voor veel mensen zijn deze beide soorten energiebanen ziekmakend, vooral sinds de komst van de Umts is er een enorme verslechtering in de woningen geconstateerd, hartkloppingen is een duidelijk Umts-gerelateerde klacht, scherpe rugpijn en misselijkheid horen bij het C2000 netwerk. Vergeetachtigheid en "ik ben er niet meer bij " horen bij de militaire radar. Zo zijn er meer specefieke klachten die bij een bepaalde energiebaan horen.
De woonbioloog kan alle deze soorten straling opsporen en deze omvormen van negatief tot positief. Dit heet ompoolen en u leest er hier meer over. Het resultaat: u kunt zich tijdens uw slaap weer opladen – zoals het hoort.

Praktijk voor Traceren en Saneren van Elektropathie en Geopathie
Theo Hooyer Woonbiologie
Plaggenmeierslaan 18
3781 DN Voorthuizen

T 0342 - 413848
info@hooyerwoonbiologie.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten